НЯЛХ БАЛЧИР ХҮҮХДИЙГ ХООЛЛОХ ЗОРИУЛАЛТЫН БҮТЭЭГДЭХҮҮНИЙ САВ, БАГЛАА БООДОЛ, ШОШГОД ТАВИХ ЕРӨНХИЙ ШААРДЛАГА
Зориулалтын бүтээгдэхүүний сав баглаа боодол шошго нь Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг хангах тухай хуульд зааснаас гадна дараах мэдээллийг агуулсан байна.Үүнд: бүтээгдэхүүнийг зөв бэлтгэх заавар; хооллох хэрэгслийн ариутгал, цэвэрлэгээг хийх арга; бүтээгдэхүүний орц, найрлага, агууламжийг тайлбарласан бичвэр; үйлдвэрлэх, түгээх, борлуулах чиглэлээр үйл ажиллагаа эрхлэгч /цаашид “хуулийн этгээд” гэх/-ийн шаардла [ ... ]